COVID-19 info / KÖZLEMÉNY

KÖZLEMÉNY

A hatályos jogszabályok alapján, az üzemeltető MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft. menedzsmentje a szakmai és egészségügyi szempontokat figyelembe véve a Hegyvidék Galériát 2021. május 25-én megnyitotta.

Nyitvatartás 2021. május 25-től:

kedd–péntek: 10 és 18 óra között

szombat: 10 és 14 óra között

A Hegyvidék Galériába kizárólag olyan, koronavírus ellen védett személyek, valamint felügyeletük alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személyek léphetnek be, akik ezt védettségi igazolvánnyal tudják igazolni. A koronavírus elleni védettség igazolása a védettségi igazolvány (plasztik kártya, applikáció) és a személyazonosságot igazoló hatósági igazolvány egyidejű bemutatásával és ellenőrzésével a belépéskor történik.

2021. július 1-jétől a kötelező maszkviselés megszűnik, de továbbra is javasolt annak viselése a beltéri programokon egymás és egészségének biztonságának megőrzése érdekében.

Jelen közleményben található információk a hatályos jogszabályi környezetnek megfelelően módosulhatnak, illetve visszavonásig érvényesek, újabb közlemény kiadása esetén hatályukat vesztik.


Aktuális Híreink

Kötelező maszkviselés | 2021. november 1-től

A Hegyvidéki Önkormányzat kulturális és sport intézményeiben, így a Hegyvidék Galéria épületében és rendezvényein is,...

Kovalovszky Dániel “Egy pokoli színjáték díszletei” c. kiállításának megnyitója | Müller Rolf

A XXI. századi kószáló Kovalovszky Dániel: Egy pokoli színjáték díszletei című fotókiállítása elé Az 1956-os...

Virtuális túra | Hatás | Majoros Áron Zsolt szobrászművész online kiállítása

Virtuális túra | Influence / Hatás | Majoros Áron Zsolt szobrászművész kiállítása A Hegyvidék Galériában...