Magyar leiras:

A kultúra melegít // Visszatekintés

Influence / Hatás | MAJOROS Áron Zsolt szobrászművész virtuális kiállítása
tárlatvezetés és beszélgetés a kiállító művész közreműködésével

Majoros Áron Zsolt szobrászművész, a Hegyvidék Galériában 2021. május 25. – július 10. között megrendezett kiállítását idézzük fel virtuálisan az alkotóművész személyes közreműködésével, egy artist talk esemény keretében.

Időpont: 2023. február 28. (kedd) 11:00

Helyszín: Hegyvidéki Kulturális Szalon – Nemes Nagy Ágnes Terem, 1124 Budapest, Törpe utca 2.

A programon való részvétel ingyenes.

Fotó // Egressy Orsolya

_______________________________________________________

A kultúra melegít

A Hegyvidéki Önkormányzat 2023. január 9-től március 31-ig minden hétköznap 9 és 16 óra között két helyszínen nyit nappali közösségi teret: a Hegyvidéki Kulturális Szalon (1124 Budapest, Törpe u. 2.) és a Lóvasút Kulturális és Rendezvényközpont (1121 Budapest, Zugligeti út. 64.) hétfőtől péntekig különféle díjtalan társasági programmal, előadásokkal, kreatív foglalkozásokkal és családi rendezvényekkel, valamint a nyitvatartási időben teával várja a látogatókat (bring-your-own-cup // Hozd-a-saját-bögréd! // kérjük a résztvevőket, hogy mindenki hozzon saját csészét, bögrét).

A programokról, tematikus napokról bővebb információ a https://kulturalisszalon.hu/ és a https://lovasut.hu/ weboldalon található, valamint a +36 70 908 4105-ös telefonszámon elérhető munkatársak segítenek az érdeklődőknek.