Virtuális túra | CSEND-20 | Cseke Szilárd képzőművész kiállítása

A Hegyvidék Galériában 2020. október 6. – november 5. között került megrendezése Cseke Szilárd Munkácsy-díjas képzőművész CSEND-20 című kiállítása, amely a digitális technológiának köszönhetően online formában is megtekinthető, ha esetleg személyesen nincs lehetőségük ellátogatni hozzánk.

Az alábbi linkre kattintva egy 360 fokos, online panoráma-tárlatsétával otthonról, egy kényelmes fotelből is megcsodálhatják Cseke Szilárd élénk, vibráló színhatású, erdőbelsőket megidéző festményeit és acél szobrait, valamint a természet motívumaiból kiinduló absztrakt alkotásait. A virtuális túra során megállhatnak egy-egy kép előtt, a „+” és „-” gombok segítségével ráközelíthetnek a művekre, egy alkotást pedig külön, még nagyobb felbontásban is megvizsgálhatnak, szemügyre véve az izgalmas felületi kialakítását, struktúráját a festménynek. A „kamera” piktogrammal ellátott részre kattintva meghallgathatnak egy rövid bevezetőt, amelyben a kiállító művész megosztja néhány gondolatát a tárlaton bemutatott alkotásokkal és a kiállítás koncepciójával kapcsolatban. Jó szórakozást kívánunk!

A 360 fokos online tárlatsétát a virtuARTtour készítette.

VIRTUÁLIS TÁRLAT


Aktuális Híreink

KÖZLEMÉNY | 2020.11.11.

Tisztelt Látogatóink! A Kormány 484/2020. (XI.10.) Korm.rendelete alapján a MOMkultban és tagintézményeiben, így a Hegyvidék...

Petrányi Zsolt | Cseke Szilárd „CSEND-20” című kiállításának megnyitója | 2020. október 6.

Tisztelt Egybegyűltek!   Hans M. De Wolf a „The Image Revisited” című könyv előszavában felhívja...

„VAN ITT EGY NAGYON TEHETSÉGES EMBER, DE MEGŐRÜLT”

Hosszú hetekig csak kívülről, a kirakati ablakokon keresztül lehetett szemügyre venni Fehér László Kifestett idő...